Blueprint en Bootstrap

Websites met HTML en een grid

Door ons gemaakt!

Een website kan ook gemaakt worden in HTML. Hij is dan minder flexibel aan te passen maar je kunt de site wel meer aanpassen aan eigen wensen. De voorbeelden hieronder zijn relatief makkelijk aan te passen en voor kleinere websites zijn het hele mooie sites die afwijken van de standaard sites. Dat kan meteen onepagedesign, letterlijk een website met een pagina, tot meer uitgebreide sites.

Dualview

Dualview

Schuiven in twee richtingen

Dual View is een template waarmee je van links naar rechts kan en van boven naar beneden. De site is op de Ipad met de vinger te bedienen door veegbewegingen te maken. Geen touchscreen? dan met muis vegen of de pijltjestoetsen gebruiken

Boxify

Boxify

Een onepagedesign

Boxify is een one page design met animatie. Het template is responsive en past zich aan de breedte van het scherm. Dit ontwerp is dus goed te zien op computers, laptops, tablets en smartphones.

LAB

Bootstrap

Responsive, flexibele grid

Dit is een voorbeeld van een website op basis van Bootstrap. Bootstrap is een responsive HTML5 grid waarmee je flexibel sites kunt maken. De site past zich aan het scherm dat de gebruiker heeft. Groot op een 20 inch scherm en klein op een smartphone.

Bootstrap / Blueprint

maar dan anders

Een live site met, video, fotogallery en sliders. Dit is een combinatie Bootstrap als basis en bij de slideshows een BlueprintsliderDoor ons gemaakt en onderhouden

JHterherne

De jachthaven in Heeg 
Gastest

Jachtbemiddeling

van der Veen

Jansen Yachts

Uniek en dynamisch instelbaar

Wood & Washi

Hout en papier

Jansen en zonen

Genealogy in Mobirise

Gastest

controle en veiligheid

Jansen in Japan

Responsive en dynamisch

ZNEO

Tennis maar dan anders